Woning taxeren in Zuidbroek

Zuidbroek kent een aantal nieuwbouw of uitbreidingsplannen zoals de Vlaslaan, Kerkstraat en Heiligelaan.

 

Nieuwbouw woning kopen Zuidbroek

Bent u van plan om een nieuwbouw woning te kopen in Zuidbroek dan vraagt de bank om een gevalideerd taxatierapport.  Bij nieuwbouw komt het nodige kijken omdat projecten dikwijls in prijs veranderen en het van belang is dat de waarde nauwkeurig onderbouwd wordt. Daarnaast komt het bij nieuwbouw regelmatig voor dat er naast de aanschaf van de woning ook nog een verbouwing moet worden meegefinancierd van bijvoorbeeld een garage, keuken, badkamer of iets anders. In dat geval zijn er naast de marktwaarde ook een waarde na verbouw van toepassing.

 

Verbouwing in Zuidbroek

U hebt bijvoorbeeld plannen om uw woning in Zuidbroek te gaan verbouwen. De kosten van de verbouwing kunt of wilt u niet uit eigen middelen bekostigen, maar u wilt deze middels een hypotheek lenen.

In dat geval verlangt de bank een gevalideerd taxatierapport waarin de waarde voor en de waarde na de verbouwing staat. Op zie manier krijgt de geldverstrekker zekerheid dat zijn lening ook in verhouding staat tot de waarde vermeerdering van de woning.

 

Noorderland Taxaties

Noorderland taxaties is de autoriteit op het gebied van taxeren in Zuidbroek. Wij verzorgen op korte termijn een deskundig gevalideerd taxatierapport dat door alle banken wordt geaccepteerd.