ADVIES BEDRIJVEN

Noorderland Taxaties kan u als bedrijf en/of organisatie veel werk uit handen nemen. Door een goed netwerk en uitstekende lokale marktkennis zijn wij als geen ander in staat u op onderstaande gebieden van dienst te zijn.

  • Haalbaarheidsonderzoeken: (bevolking, verzorgingsgebied, concurrentie etc.): Het haalbaarheidsonderzoek geeft inzicht in de vele facetten die van belang zijn bij het vestigen of verplaatsen van een onderneming.
  • Vestigingsplaats Onderzoek: (panden, parkeerfaciliteiten, bereikbaarheid, koop- en huurprijzen, concurrentie etc.):
    Vestigingsplaats Onderzoek geeft u een nauwkeuriger beeld van de mogelijke vestigingslocaties. Daarin komen onderwerpen ter sprake als het verzorgingsgebied, de bevolkingsopbouw, de consumptieve bestedingen en concurrentie. Maar ook belichten we de faciliteiten zoals parkeervoorzieningen, aanbod bestaande panden, mogelijkheden bestemmingsplan etc.
  • Acquisitie vestigingslocatie: Met onze kennis van de markt zoeken we aan de hand van uw wensenlijstje een geschikt pand of een geschikte bouwlocatie.
  • Aan- en verkoopadviezen: Los van bovenstaande onderzoeken kunt u bij Noorderland Taxaties ook  terecht voor advies bij aankoop of verkoop an uw bedrijfspand
  • Vooronderzoek nieuwbouw en uitbreiding: Uitbreiden op de bestaande locatie of toch verhuizen naar nieuwbouw elders. Wat mag volgens het huidige bestemmingsplan?. Welke alternatieven zijn er? Noorderland Taxaties zet voor u de mogelijkheden op een rijtje.  

 

Neem vrijblijvend contact op:

06-10494390

info@noorderland-taxaties.nl