Starters Lening Groningen

De gemeente Groningen wil de woningmarkt stimuleren. Ze hebben hiervoor de starterslening geïntroduceerd.

Met een starterslening krijgen starters op de woningmarkt onder voorwaarden een lening tot maximaal 25.000 euro. Over deze lening hoeft de eerste drie jaar geen rente en aflossing betaald te worden. De starterslening wordt uitgevoerd door het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten.

 

Veilig je eerste huis kopen

Je bent zover dat je een huis wilt gaan kopen in de gemeente Groningen. Alleen of met je partner. Er komen dan in een keer heel veel dingen op je af. Als aankoopmakelaar kan ik je helpen bij alle stappen die je moet zetten bij het kopen van je eerste huis. Het is van groot belang dat je naast mij als aankoopmakelaar ook een betrouwbare hypotheek adviseur hebt die gespecialiseerd is in starters en met name het aanvragen van een starters lening.

 

Gratis bezichtiging

Het kopen van je eerste huis in de gemeente Groningen is spannend en ingrijpend, immers het bepaald voor een groot deel je Financiele plaatje voor vele jaren. Veel mensen denken in eerste instantie dat een aankoopmakelaar duur is en dat je het net zo goed zelf kunt doen. Om onze meerwaarde te laten zien gaan we gratis mee naar de bezichtiging. Ben je niet overtuigd dan hoef je ons niets te betalen. Zie je wel de meerwaarde in dan maken we afspraken voor het vervolg traject.

 

Aankoopmakelaar Noorderland

Martijn Luring, Register Aankoopmakelaar is de specialist op het gebied van begeleiden van starters in de gemeente Groningen.