Woning taxeren in Harkstede

Harkstede is een geliefde forenzenplaats. Veel mensen die werken in de stad Groningen maar de voorkeur geven aan wonen in een dorp kiezen voor Harkstede.

 

Woning kopen Harkstede

Bent u van plan om een (nieuwbouw) woning te kopen in Harkstede dan vraagt de bank om een gevalideerd taxatierapport.  Dit is een zeer uitgebreid welke nadat de taxateur het rapport heeft gemaakt naar een validatie instituut wordt gemaild. Hier wordt het rapport nauwkeurig onderzocht en wanneer goed bevonden kan de taxateur een elektronische handtekening zetten, hiermee is het rapport goedgekeurd.

 

Verbouwing in Harkstede

U hebt bijvoorbeeld plannen om uw woning in Harkstede te gaan verbouwen. De kosten van de verbouwing kunt of wilt u niet uit eigen middelen bekostigen, maar u wilt deze middels een hypotheek lenen.

In dat geval verlangt de bank een gevalideerd taxatierapport waarin de waarde voor en de waarde na de verbouwing staat. Op zie manier krijgt de geldverstrekker zekerheid dat zijn lening ook in verhouding staat tot de waarde vermeerdering van de woning.

 

Noorderland Taxaties

Noorderland taxaties is de autoriteit op het gebied van taxeren in Harkstede. Wij verzorgen op korte termijn een deskundig gevalideerd taxatierapport dat door alle banken wordt geaccepteerd.