Woning taxeren in Stadskanaal

Stadskanaal kent een aantal nieuwbouw of uitbreidingsplannen zoals Waterland, Krommewijk en Molenwijk.

 

Nieuwbouw woning kopen Stadskanaal

Bent u van plan om een nieuwbouw woning te kopen in Stadskanaal dan vraagt de bank om een gevalideerd taxatierapport.  Bij nieuwbouw komt het nodige kijken omdat projecten dikwijls in prijs veranderen en het van belang is dat de waarde nauwkeurig onderbouwd wordt. Daarnaast komt het bij nieuwbouw regelmatig voor dat er naast de aanschaf van de woning ook nog een verbouwing moet worden meegefinancierd van bijvoorbeeld een garage, keuken, badkamer of iets anders. In dat geval zijn er naast de marktwaarde ook een waarde na verbouw van toepassing.

 

Verbouwing in Stadskanaal

U hebt bijvoorbeeld plannen om uw woning in Stadskanaal te gaan verbouwen. De kosten van de verbouwing kunt of wilt u niet uit eigen middelen bekostigen, maar u wilt deze middels een hypotheek lenen.

In dat geval verlangt de bank een gevalideerd taxatierapport waarin de waarde voor en de waarde na de verbouwing staat. Op zie manier krijgt de geldverstrekker zekerheid dat zijn lening ook in verhouding staat tot de waarde vermeerdering van de woning.

 

Noorderland Taxaties

Noorderland taxaties is de autoriteit op het gebied van taxeren in Stadskanaal. Wij verzorgen op korte termijn een deskundig gevalideerd taxatierapport dat door alle banken wordt geaccepteerd.