Woning taxeren in Gieten

Gieten is een schitterende groene woonomgeving met veel recreatie mogelijkheden. Gieten heeft een prima voorzieningen en is centraal gelegen tussen Assen, Groningen, Veendam en Stadskanaal. Kortom een uitstekende uitvalsbasis.

 

Huis kopen Gieten

Bent u van plan om een (nieuwbouw) woning te kopen in Gieten dan vraagt de bank om een gevalideerd taxatierapport.  Dit is een zeer uitgebreid taxatie rapport welke nadat de taxateur het heeft gemaakt naar een validatie instituut wordt gemaild. Hier wordt het rapport nauwkeurig beoordeeld en wanneer goed bevonden kan de taxateur een elektronische handtekening zetten, hiermee is het rapport goedgekeurd.

 

Verbouwen in Gieten

Hebt u plannen om uw woning in Gieten te gaan verbouwen? Maar kunt of wilt u de kosten van de verbouwing niet uit eigen middelen bekostigen, dan kunt u deze middels een hypotheek lenen.

In dat geval verlangt de bank een gevalideerd taxatierapport waarin de waarde voor en de waarde na de verbouwing staat. Op zie manier krijgt de geldverstrekker zekerheid dat zijn lening ook in verhouding staat tot de waarde vermeerdering van de woning.

 

Noorderland Taxaties

Noorderland taxaties is de expert op het gebied van taxeren in Gieten. Wij verzorgen op korte termijn een deskundig gevalideerd taxatierapport dat door alle banken wordt geaccepteerd.