ECHTSCHEIDING EN DE EIGEN WONING

Een echtscheiding is al emotioneel genoeg. Daarom is het verstandig om een deskundige in te schakelen die u stap voor stap kan begeleiden bij alle zaken die spelen omtrent de eigen woning.

U wilt dat uw belangen optimaal worden behartigd. Als objectieve deskundige staan wij u ter zijde bij alle facetten die komen kijken bij de verkoop of eigendom overdracht naar een van de partners.

Ook als u niet meer goed met elkaar kunt overleggen kan ik als deskundige voor beide partijen een goed resultaat behalen.

Tevens kan ik u bij het hele verkooptraject begeleiden. Vanaf de eerste gesprekken, samen met mijn eigen waardebepaling, tot en met het selecteren van de juiste makelaar en begeleiding tot het transport bij de notaris.

Belangrijk om te weten is dat ik niet betrokken ben bij de verkoop van uw woning. U krijgt dus onafhankelijk en objectief advies.

In alle gevallen lever ik maatwerk en kunt u naar behoefte een beroep doen op mijn kennis. Het tarief voor advies is afhankelijk van de vraag die u heeft. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Martijn Luring, de Makelaar-Taxateur van Noorderland Taxaties.

 

Neem vrijblijvend contact op:

06-10494360

info@noorderland-taxaties.nl

Echtscheiding en overlijden Advies Noorderland Taxaties